Rólam

Mint minden ember, én is válaszokat kerestem a kérdéseimre. Mindig is érdekelt, hogy kik vagyunk és mi ez az egész, amit életnek nevezünk. Mikor a jóga és az advaita védanta tanításával találkoztam, helyére került a kirakós utolsó darabja is és megtalált mindaz, amit egész addigi életem során kerestem.

Jógaoktatói pályafutásom 2017-ben indult. Kezdetben a dinamikusabb, fizikailag erősebb gyakorlások kerültek előtérbe, majd ahogy teltek-múltak az évek, úgy kezdett kibontakozni jelenlegi személyiségem és alakult át az óratartásom dinamikája. Mára leginkább a könnyed, áramló vagy akár teljesen passzív, meditatív, megengedő gyakorlások szerelmeseként tekintek magamra.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorló az ászanák helyes kivitelezése mellett a jóga mélyebb rétegeit is megismerje. Azon túl, hogy egy órán dolgozunk a testünkkel, a légzésünkkel és a figyelmünkkel, elkezdjük megismerni, majd helyesen használni és uralni elménket.

Mert amint már nem az elme ural bennünket, hanem mi uraljuk elménket, képesek leszünk a gondolatok mögött meghúzódó csendet észrevenni. A csendet, amely megmutatja a jelen pillanat valóságát és amelyben felismerhető az egyén alaptermészete, mely nem más, mint a boldog, korlátoktól mentes, határtalan létállapot.

Órarend

Hétfő

18:00 - Hatha jóga
FB live

Szerda

18:00  - Női jóga
FB live

Tanfolyamok, képzések

Nő vagyok! - Online tanfolyam

8 alkalmas tanfolyam A tanfolyam minden alkalma egy adott témát érint, s minden témához kapcsolódik egy előadás, valamint egy 60 perces női jóga gyakorlás.
A tanfolyam indulása: 2022. 04. 01.

Yin jóga oktatóképzés

A Yin jógában hosszú ideig kitartott pózokkal tudjuk segíteni a test tudatos ellazítását, a légzés mélyítését és az elme elcsendesítését. A képzés online formában is elérhető!

Női jóga oktatóképzés

A női jóga megtanít önmagunk megismerésére, elfogadására, megértésére. Nem egy jógairányzat, sokkal inkább szemléletmód, mellyel a jóga gyakorlása és a természetes női ciklus teljes összhangba hozható. A képzés online formában is elérhető!

Blog

HIBÁSAN TÖKÉLETES

HIBÁSAN TÖKÉLETES Érdekes, hogy a hibátlan és a tökéletes szót szinonímaként értelmezzük. Egy mélyebb nézőpontból megvilágítva azonban mégsem teljesen rokonértelmű a két szó. Mostanában többször is előfordult velem, hogy hibáztam. Alapvetően, mint mindenki, én is arra lettem kondícionálva, hogy mindent tökéletesen kell csinálni, így ha valami az én értelmezésemben nem tökéletes, akkor képes vagyok napokig rosszul érezni magam amiatt, mert

BEENGEDED AZ ÖRÖMÖT?

BEENGEDED AZ ÖRÖMÖT? Szemlélve a világot, gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy bár mi emberek mind a boldogságot szeretnénk élni, mégsem engedjük be azt, pedig minden pillanatban megvan rá a lehetőség. Az elme rendszerint kifogásokat gyárt, hogy épp miért ne legyél boldog… “Hisz nem tökéletes az életed… Te sem vagy az…” “Nézz körül a világban.. Hogy lehetnél ilyen körülmények között

LÉGY VALÓDI!

LÉGY VALÓDI! „Legyek valódi? De mégis, hogyan legyek az?” Tudd mindig, hogy mi hamis és mi neked az Igaz! Fülelj éberen, hogy hallani tudd szíved suttogását! Ő lesz, ki elmondja majd Néked lényed igazságát! De ahhoz, hogy halld, tényleg csendben kell lenned! S e csendben befelé kell figyelned! Hagynod kell, hogy leolvadjon rólad minden korlát! El kell engedned teljesen az