Jógázz velem!
Videó lejátszása

Ebben a videóban olyan kartámaszos gyakorlatokat alkalmazunk melyek hozzájárulnak a karok erősítéséhez!

Videó lejátszása

A prána szó életenergiát jelent, az ajáma pedig annyit tesz kiterjesztés. Mikor pránajáma gyakorlást végzünk, nem csupán a légzéssel dolgozunk, hanem az életenergiával vagy más néven tudati energiával is.

Videó lejátszása

Az élet olyan, mint egy folyó… Áramlik… A saját medrébe, a saját tempójában… Mikor elveszítjük a kapcsolatot ezzel az áramlattal, megjelenhet a feszültség, a stressz és a felesleges erőfeszítés az életünkben.

Videó lejátszása

A Napüdvözlet gyakorlatsor az egyik legismertebb jógasorozat, mely segít abban, hogy könnyedén és dinamikusan induljon a reggel.

Videó lejátszása

Amikor a figyelem képes feloldódni a jelenlét csendjében, akkor megtapasztalható válik az önvaló igaz természete, mely nem más mint a boldog béke állapota.

Videó lejátszása

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés igazán lelassulni, milyen szembenézni azzal, ami érkezik, befogadni azt, ami van és elengedni azt, aminek már nincs helye, akkor szeretettel ajánlom ezt a gyakorlást!

Videó lejátszása

Ebben a videóban olyan jóga ászanákkal ismerkedhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy egészséges önbizalommal és magabiztosan tudj jelen lenni a mindennapjaid során!

Videó lejátszása

A csípő környékén keletkezett testi feszültségek kioldásával elengedhetünk olyan érzéseket, gondolatokat melyek valójában nem szolgálnak bennünket!