Egyed Brigi


Sikeresen jelentkeztél


Gratulálok a döntésedhez és nagyon örülök, hogy részese leszel a JÓGADVENT kihívásnak! Emailben pár percen belül megkapsz minden lényeges infót - addig van itt pár izgalmas dolog. 😉

3 lépés, hogy a legtöbbet tudd kihozni a kihívásból:1. Írd be a naptáradba az indulást


December 1-én kezdünk és érdemes már most előre tervezni, hogy ne feledkezz meg a kihívásról és legyen tér rá a mindennapjaidban.

2. Állíts be magadnak egy napi emlékeztetőt


A legjobb, ha már most beállítasz magadnak egy napi ébresztőt a telefonodra, ami emlékeztet a napi ászána elvégzésére és fotózására.

3. Figyeld az email-fiókodat a friss infókért


A kihívás előtt, illetve az indulás napján kapni fogsz emlékeztető emaileket, így figyeld a postafiókodat a friss infókért.

  • December 1-24. között
  • Minden nap egy új jógapóz
  • Nyeremény a kihívás végén


Meghívó a közösségbe


Image

A kihívásnak az Online Jógaórák Egyed Brigivel privát Facebook csoport ad otthon, ezért ha még nem vagy tagja a több mint 8 ezer fős közösségnek, akkor szeretettel várlak. Itt fogod megtalálni a napi ászánákat és szintén itt oszthatod meg a fotókat.

Csatlakozz a Facebook közösséghez

Szólj a barátaidnak is


Könnyen lehet, hogy a környezetedben élőknek - barátoknak, barátnőknek, családtagoknak, kollégáknak - is izgalmas lehet a 24 napos JÓGADVENT kihívás. Megköszönöm, ha átküldöd nekik ezt a linket és meghívod őket a kihívásba:


Image

Hamarosan találkozunk!


Nagyon várom már, hogy találkozzunk a kihívásban!

Ne feledd, hogy a kihívásban résztvevők között kisorsolok egy 60 perces, személyre szabott magán jógaórát is, szóval érdemes részt venni a játékban és benevezni egy fotóval. 😉

Izgalmas lesz ez a 24 nap együtt, hamarosan jövök emailben a részletekkel. Addig bátran szólj az ismerősöknek. Köszönöm! 🙏

Image

Brigi


2022 © Egyed Brigitta