Egyed Brigi


Sikeresen jelentkeztél


Gratulálok a döntésedhez és nagyon örülök, hogy részese leszel a JÓGADVENT kihívásnak! Emailben pár percen belül megkapsz minden lényeges infót - addig van itt pár izgalmas dolog. 😉

3 lépés, hogy a legtöbbet tudd kihozni a kihívásból:1. Állíts be magadnak egy napi emlékeztetőt


A legjobb, ha beállítasz magadnak egy napi ébresztőt a telefonodra, ami emlékeztet a napi ászána elvégzésére és fotózására.

2. Készíts egy fotót és oszd meg velünk


A napi jógapózokhoz kapcsolódóan találsz javaslatokat is a csoportban. Végezd el az ászánát, készíts róla egy képet és oszd meg velünk.

3. Figyeld az email-fiókodat a friss infókért


A kihívás során kapsz majd emlékeztető emaileket, hogy ne ess ki a ritmusból. Készülök egyéb érdekességekkel is, szóval érdemes figyelni a postafiókodat.

  • December 1-24. között
  • Minden nap egy új jógapóz
  • Nyeremény a kihívás végén


Meghívó a közösségbe


Image

A kihívásnak az Online Jógaórák Egyed Brigivel privát Facebook csoport ad otthon, ezért ha még nem vagy tagja a több mint 10 ezer fős közösségnek, akkor szeretettel várlak. Itt találod a napi ászánákat és szintén itt oszthatod meg a fotókat.

Csatlakozz a Facebook közösséghez

Szólj a barátaidnak is


Könnyen lehet, hogy a környezetedben élőknek - barátoknak, barátnőknek, családtagoknak, kollégáknak - is izgalmas lehet a 24 napos JÓGADVENT kihívás. Megköszönöm, ha átküldöd nekik ezt a linket és meghívod őket a kihívásba:


Image

Találkozunk az adventi játékban!


Ne feledd, hogy a kihívásban résztvevők között kisorsolok egy 60 perces, személyre szabott magán jógaórát is, szóval érdemes részt venni a játékban és benevezni egy fotóval. 😉

Izgalmas lesz ez a 24 nap együtt, emailben küldöm a további részleteket. Addig bátran szólj az ismerősöknek. Köszönöm! 🙏

Image

Brigi


2022 © Egyed Brigitta