Elindult!

Naphajnal Női Kör


Egy megtartó női közösség, amely teret biztosít arra, hogy mi, Nők önmagunk megismerésén keresztül közelebb kerüljünk a bennünk élő ősi bölcsességhez.

Szeretnék a Naphajnal Női Kör tagja lenni
Mi a Naphajnal Női Kör?

A Naphajnal Női Kör egy tagság a folyamatos fejlődés mellett elkötelezett nőknek, ahol online női jógagyakorlások várnak minden héten, hozzáférsz sok izgalmas tartalomhoz nőiség témában, és egy valódi közösség tagjaként őszintén, álarcok nélkül kapcsolódhatsz hasonló életszemléletű Nőkkel.

Image

Sokszor csak arra vágyunk, hogy kimondhassuk valakinek azt, ami bennünk van.


Mindannyian egy szebb jövőre vágyunk. Egy olyan életre, amely boldog, kiegyensúlyozott és teljes.

Egy olyan közösség születik, mely teret biztosít rá, hogy mi Nők önmagunk megismerésén keresztül, közelebb kerüljünk a bennünk élő ősi bölcsességhez, mely képes egy szebb jelent teremteni.


Eljött az ideje, hogy mi, Nők összefogjuk és szeretettel egymás felé forduljunk.

Mert a teljes és boldog élethez az Egység felismerésén keresztül vezet út.


Mi, Nők nem csak túlélni szeretnénk a mindennapokat, hanem tartozni valahová.


Egy megtartó és inspiráló közösség tagjaként lehetőséged nyílik megtapasztalni, milyen az, amikor utadon segítő kezek kísérnek.

A közösség ereje ugyanis az egységben rejlik. Az összefogásban és egymás támogatásában.

Csak engedd, hogy leomoljanak falaid, melyek eddig a világtól és társaidtól elválasztottak. Engedd, hogy az ÉN helyére MI kerüljön.

Tarts velünk a Naphajnal közösségben, virágozzunk együtt, hogy a világ is virágba boruljon!


Image
Egy támogató közösség tagjaként a változás is könnyebben megy

Teljesebben megéled a nőiségedet


Ebben a női körben nincs versengés, hanem egymásért vagyunk itt - azért, hogy még könnyebb legyen megélni a nőiségünket.

Valódi harmóniába kerülsz önmagaddal


Az önostorozást és megfelelési kényszert magad mögött hagyva harmóniába kerülsz azzal, aki Valójában Vagy.

Támogatva érzed magad minden nap


Teljesen más úgy élni a mindennapokat, hogy van mögötted egy támogató közeg, akikhez bármikor fordulhatsz a kérdéseiddel.

Egy új nap hajnalán, mikor a fény felváltja a sötétséget, tudod, eljött az idő, hogy felébredj és fényeddel beragyogd a létet...
Ami a Naphajnal Női Kör tagjaként vár rád:

Online női kör, ahol igazán önmagad lehetsz


Tagja leszel a női körnek, ahol minden hónapban más-más témát érintve összegyűlünk az online térben (vagy akár néha élő találkozók keretében is!), hogy megosszuk egymással gondolatainkat és érzéseinket, hiszen sokszor csak arra vágyunk, hogy kimondhassuk valakinek azz, ami bennünk van.

Női jógagyakorlás minden héten a tökéletes egészségért


A női jóga a tradicionális Hatha jóga elemeire épül, mégis figyelembe veszi a női lét ciklikusságát. A szerdai élő online gyakorlás során mélyebb kapcsolódás tud létrejönni önmagunkkal és női szerveinkkel, mely hozzájárul az egészséges, harmonikus és kiegyensúlyozott női élethez.

Inspiráló ötletek és praktikák, ahol tanulhatunk egymástól


Az online közösségi felületen külön teret hoztunk létre, ahol témákba rendszerezve megosztjuk egymással titkos receptjeinket, kedvenc kirándulóhelyeinket és még sok más izgalmas dolgot, mely inspirációként hathat a mindennapokban.

Motiváló tartalmak, hogy felgyorsítsd a fejlődésed


Meghívást kapsz a havonta megrendezésre kerülő online workshopokra, amelyeken túl gondolatébresztő hanganyagok segítenek abban, hogy minden nap motivált és inspirált légy a változásra. Ezeket a hanganyagokat hallgathatod akár utazás közben is a kényelmes mobilalkalmazáson keresztül.

Izgalmas élő programok csak a közösség tagjainak


Az online programok mellett a személyes találkozásra is lesz lehetőség, hogy ezáltal jobban megismerjük egymást. Egy közös női jóga gyakorlás az erdő közepén? Vagy egy énekléssel és táncolással egybekötött kakaóceremónia? Esetleg egy relaxáló hangfürdő? 😉 Az élő programokon való részvétel - melyek értéke külön kb. 15 000 Ft - a Naphajnal Női Kör számára ingyenes!

A Naphajnal mindig veled van.

Image

Hozzáférést kapsz egy szép, könnyen használható online felülethez, ahol egy helyen megtalálsz minden anyagot és folyamatosan frissülő, minőségi tartalmak várnak rád nőiség témában.

Ráadásként egy könnyen használható mobilos alkalmazásban is elérsz mindent, így út közben is tudod hallgatni a hanganyagokat, előadásokat, workshopokat.


Csatlakozz a Naphajnal Női Körhöz

Egyed Brigi, a Naphajnal Női Kör megalkotója


Image

Szeretettel üdvözöllek, engem Egyed Briginek hívnak, és nagyon örülök, hogy éppen felfedezed a Naphajnal Női Kört.

"Tartozni valahová" - ez az érzés hívta életre a közösséget, hiszen más úgy élni a mindennapokat, hogy tudjuk, ott van mögöttünk, körülöttünk a többi nő támogató ereje.

A közösség legértékesebb része mi vagyunk. Mi Nők, akik szeretnénk boldogabb és harmonikusabb életet élni. Mi Nők, akik már tudjuk, hogy ha egymást emeljük és segítjük, azzal nem csak magunkat, hanem az egész világot is gyógyítjuk.

Csatlakozz hozzánk, virágozzunk együtt, hogy a világ is virágba boruljon!


Velünk tartasz?

Szeretnék a Naphajnal Női Kör tagja lenni
Pár példa, hogy mi vár rád azonnal a jelentkezés után:

Útmutató a női jóga gyakorlásához


Ezeket a videókat azonnal megnézheted: A női jóga alapelvei, Hogyan gyakorolj a menstruáció ideje alatt? Hogyan gyakorolj a luteális szakaszban?
 Hogyan gyakorolj az ovuláció alatt?


Profi minőségű női jógás videók


Változatos női jógaórák között böngészhetsz: Áramló női jóga gyakorlások, Szakrális és Szívcsakra gyakorlások, Földanya és Hold gyakorlások + további videók!

Hanganyagok és előadások


A tagság részeként hozzáférést kapsz a Jelenlét Jóga Kör tartalmaihoz is: A jelenlét megélése, Megragadás-elengedés egyensúly, Mihez kezdj a félelmekkel, "Ha nem tudsz dönteni..."

Online felület csak a női közösség tagjainak


Nem csak egy sima Facebook csoportba kapsz meghívást, hanem egy privát felülethez, ahol zavaró értesítések és hirdetések nélkül tudunk beszélgetni.

Jelentkezés a Naphajnal Női Kör tagságba

A tagság tartama:

Hozzáférés a Jelenlét Jóga Kör összes tartalmához: változatos online jógaórák, profi jógás videók, inspiráló hanganyagok, előadások és sok más!
Meghívás a Naphajnal Női Kör közösségbe, ahol sosem leszel egyedül: itt tabuk nélkül megoszthatjuk egymással kérdéseinket, megéléseinket, örömünket, nehézségünket
 
Részvétel az élő online női jógagyakorlásokon minden héten + utólag megkapod a felvételt is, ha nem tudsz ott lenni élőben (összesen 4 alkalommal havonta)
Hozzáférés az online női jógás videótárhoz változatos és folyamatosan frissülő videókkal (Földanya gyakorlások, Csakra-sorozat, Méhünk bölcsessége sorozat, stb.)
Részvétel az élő online workshopokon - meghívott előadókkal is! - minden hónapban
 Részvétel az élő online Kérdezz - Felelek beszélgetéseken a női közösség tagjaival - minden hónapban
 Hanganyagok meglepetésszerűen minden hónapban változatos témákkal
Könnyen használható mobilos és webes alkalmazás, ahol egy helyen, kényelmesen elérsz minden tartalmat
Hozzáférés a privát közösségi felülethez izgalmas tartalmakkal (receptek, könyvajánlók, stb.)
Kedvezmények az új online programokból, táborokból és eseményekből
 Elsőbbségi csatlakozási lehetőség a közelgő új eseményekhez (táborok, workshopok, kakaóceremóniák), ahol a Naphajnal tagok kedvezménnyel vehetnek részt minden programon.


A Naphajnal Női Kör tagság díja:
⏱️ Most bevezető díjon!
14.990 Ft/hó
helyett
11.990 Ft/hó
⭐️ Kevesebb mint napi 400 Ft-odba kerül annak a lehetősége, hogy örökre megváltozzon az életed! 😉
🔃 Havonta megújuló előfizetés, ami bármikor szabadon lemondható. Alanyi adómentes.

👉 Tagja vagy már a Jelenlét Jóga Körnek is?
Mivel a Naphajnal tagság magában foglalja a Jelenlét Jóga Kör összes előnyét, így az új női körhöz való csatlakozás után automatikusan "felfrissítjük" a tagságodat, és csak a fenti, új díjat fogod fizetni a következő hónapfordulókor! A hozzáférésed mindenhez megmarad, amíg aktív tag vagy. ✅

Csatlakozz a Naphajnal Női Körhöz
Miben más a Naphajnal Női Kör, mint a Jelenlét Jóga Kör?

Csak Nőknek. Ebben a közösségben csak nők vannak, így olyan témákat is behozhatsz, amiket máshol nem mernél megosztani.


Mindenhez hozzáférsz. Ha csatlakozol a Naphajnal Női Körhöz, akkor a hozzáférésed megmarad a Jelenlét Jóga Kör összes tartalmához is!


Új női jóga tartalmak. A Naphajnal tagságban csak női jóga videókat találsz, ahol folyamatosan frissül majd a gyűjtemény.


Több kapcsolódás. Sokféle női programot tervezek a folytatásban, amelyeken a Naphajnal tagok ingyenesen (vagy kedvezményes díjon) vehetnek részt.


Egy kis személyes üzenet


Image

Nagyon sokan várták már a Naphajnal Női Kör indulását, és elképesztően lelkes vagyok, hogy ennyi fantasztikus nővel elkezdhetünk felépíteni valami igazán nagyszerűt!

Szívem legmélyéről úgy érzem, hogy egy csoda van megszületőben, hiszen az elmúlt évek kapcsolódásai inspiráltak arra, hogy létrejöjjön egy olyan női kör, ahol együtt haladhatunk az úton és inspirálhatjuk egymást.

Izgatottan várom, hogy találkozzunk veled is a közösségben, és minden héten együtt jógázzunk és kapcsolódjunk!

Következő lépés: Legyél a Naphajnal Női Kör tagja


1. Töltsd ki a lenti mezőket
2. Fejezd be a regisztrációt a biztonságos bankkártyás fizetéssel
3. Kész is vagy, emailben megkapod az egyedi hozzáférésed!
2023 © Egyed Brigitta