Naphajnal Női Kör

Már tag vagy?
ide kattintva
tudsz belépni.

Mi a Naphajnal Női Kör?

Egy megtartó női közösség, amely teret biztosít arra, hogy mi, Nők, önmagunk megismerésén keresztül közelebb kerüljünk a bennünk élő ősi bölcsességhez.

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

A teljes és boldog élethez az Egység felismerésén keresztül vezet az út.

Mindannyian egy szebb jövőre vágyunk. Egy olyan életre, amely boldog, kiegyensúlyozott és teljes.

Eljött az ideje, hogy mi, Nők összefogjuk és szeretettel egymás felé forduljunk.

A Naphajnal egy olyan közösség, mely teret biztosít rá, hogy mi Nők önmagunk megismerésén keresztül, közelebb kerüljünk a bennünk élő ősi bölcsességhez, mely képes egy szebb jelent teremteni.

Álarcok nélkül, önazonosan, szabadon…

Egy megtartó és inspiráló közösség tagjaként lehetőséged nyílik megtapasztalni, milyen az, amikor utadon segítő kezek kísérnek.

A közösség ereje ugyanis az egységben rejlik. Az összefogásban és egymás támogatásában. 

Csak engedd, hogy leomoljanak falaid, melyek eddig a világtól és társaidtól elválasztottak! Engedd, hogy az ÉN helyére MI kerüljön!

Tarts velünk a Naphajnal közösségben, virágozzunk együtt, hogy a világ is virágba boruljon!

A Naphajnal Női Kör által megismerheted
a női lét áldását és örömét!

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

Élő női jógaórák havonta kétszer

Az élő online gyakorlások során mélyebb kapcsolódás tud létrejönni önmagunkkal és női szerveinkkel, mely hozzájárul az egészséges, harmonikus és kiegyensúlyozott női élethez.

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

Női jógás videótár

A folyamatosan bővülő videótárban különböző hosszúságú és témájú női jóga gyakorlások közül választhatsz kedved szerint. Pl.: Méhfókuszú gyakorlások, Stresszoldó női jóga órák, Hold gyakorlások, stb...

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

Új téma minden hónapban

Minden hónapban egy-egy új témában mélyünk el együtt, amely átöleli a gyakorlásokat és a havi online workshopot is.

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

Támogató női közösség

Az online közösségi felületen külön teret hoztunk létre, ahol témákba rendszerezve megosztjuk egymással titkos receptjeinket, kedvenc kirándulóhelyeinket és örömteli pillanatainkat.

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

Workshopok meghívott szakemberekkel

Minden hónapban egy előadás vagy workshop keretein belül mélyítjük el együtt ismereteinket a nőiség megélésének témájában.

Egyed Brigi jógaoktató-Naphajnal Jóga Kör

A tagság tartalma

Naphajnal Női Kör tagság díja:
11.990 Ft/hó

Havonta megújuló előfizetés, ami bármikor szabadon lemondható.
(Az ár 27% Áfát tartalmaz)

Már tag vagy?
IDE KATTINTVA
tudsz belépni.

Egyszerűen csak töltsd ki a lenti űrlapot az adataiddal, utána fizesd ki bankkártyával a tagsági díjat és már bent is vagy a közösségben!

Jelenleg még nyitva van a csatlakozás és az oldalon feltüntetjük, amikor zárul a jelentkezés.

Igen, hiszen ez többet ad élményben. A Naphajnal Női Kör tartalmazza a Jelenlét Jóga Kör összes tartalmát, plusz hozzáférést női jógás videókhoz, meghívást a szerdai női jógagyakorlásokra, részvételt a közösségi programokon, és sok mást!

Nem kell 2 tagságot fizetned, hiszen az új női körhöz való csatlakozás után automatikusan „felfrissítjük” a tagságodat, és csak a fenti, új, kedvezményes díjat fogod fizetni a következő hónapfordulókor! A hozzáférésed mindenhez megmarad, amíg aktív tag vagy.

Nem, neked nincs ezzel semmilyen teendőd, hiszen a Naphajnal Női Körhöz való csatlakozással automatikusan „felfrissítjük” a tagságodat, és csak a fenti, új díjat fogod fizetni a következő hónapfordulókor.

Az első fizetésről számítva 30 naponta újul meg az előfizetésed, és egészen addig hozzáférsz a tartalmakhoz, amíg aktív az előfizetésed.

Ha például lemondod az automatikus megújulás előtt 5 nappal, akkor még 5 napig éred el a tartalmakat.

Minden tartalmat egy szép, igényes online felületen érsz el, ami mellett egy mobilos alkalmazáson keresztül is hozzáférsz mindenhez. Itt le tudod játszani a hanganyagokat, megnézheted a videókat és kapcsolódhatsz a közösség tagjaival.

Egyszerűen online, bankkártyával tudsz fizetni. Jelenleg ez az egyedüli fizetési lehetőség.

A tagság bármikor szabadon lemondható. Az emailekben megtalálható linkeken keresztül magadtól tudod megszüntetni néhány kattintással. Ezen felül bátran írhatsz nekünk emailben a hello@egyedbrigi.hu címre, szívesen segítünk.

Igen, természetesen! Minden tranzakcióról automatikusan küldjük a számlát, amelyeket a kapcsolódó emailekből tudsz letölteni.

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ezen az email címen, szívesen segítünk:

hello@egyedbrigi.hu

Legyél a Naphajnal Női Kör tagja!