Sikeres fizetés és jelentkezés

Gratulálok a döntésedhez és nagyon örülök, hogy velünk tartasz a Naphajnal Női Körbe! Lent megtalálod a következő lépéseket.

1. lépés: Nézd meg az email fiókodat

Hamarosan megérkezik a visszaigazoló levél az általad megadott e-mail címre. Ott megtalálod az elektronikus számlát és a fontosabb infókat. Egy külön emailben fogod megkapni a hozzáférést a Naphajnal Női Kör online felületéhez.

Egyes esetekben akár 10 percbe is beletelhet, mire a rendszer létrehozza a fiókodat és kiosztja a jogosultságot. Köszönjöm a türelmedet! Ha 10 percen belül sem érkezik meg az email, akkor elsőként nézd meg a Promóciók vagy Spam mappát, és ha ott sem találod a levelet, akkor írj nekem a hello@egyedbrigi.hu címre.

2. lépés: Töltsd le a mobilos alkalmazást

Amíg megkapod az egyedi hozzáférésed, addig bátran készítsd elő a terepet az új élményre és töltsd le a mobilos alkalmazást, amelyen keresztül hozzáférsz a friss tartalmakhoz.

Egy „Kajabi” nevű online szoftvert használjuk erre a célra, így ezen az alkalmazáson keresztül tudsz majd bejelentkezni a Naphajnal Női Körbe. (Ha számítógépről szeretnéd használni a tagságot akkor ahhoz szintén egy igényes online felület áll a rendelkezésedre.)

3. lépés: Találkozunk a közösségben!

Nagyon várom már, hogy a Naphajnal Női Kör közösségen belül is kapcsolódjunk!

Fedezd fel a tartalmakat, és akár nyugodtan írj nekem egy emailt, hogyan tetszik az élmény. 🥰

Köszönöm, hogy itt vagy! 🙏

Egyed Brigi jógaoktató

Brigi