Egyed Brigi


A Nő Ragyogása


Ingyenes Telihold Meditáció

Image
Tarts velem ezen az ingyenes online meditáción, ahol női körben, együtt kapcsolódunk össze a Telihold energiájával, mely emlékeztet bennünket a saját ragyogásunkra, a saját fényünkre.

  • március 7. (kedd) 19:00
  • Online meditáció
  • Ingyenes jelentkezés

Jelentkezem az ingyenes meditációra

Image

Ez a ragyogás időszaka, ilyenkor könnyebben kapcsolódunk, áradunk kifelé.


A Holdciklus és a menstruációs ciklus közötti párhuzamot tekintve megfigyelhető, ahogy a kiteljesedés és a kiüresedés időszakosan váltja egymást.

Ez a hullámzás, tágulás-összehúzódás jelen van az élet más területein is, például a nappal-éjszaka változásában, a lélegzetben, a szívdobbanásban vagy akár a pislogásban.

Mégis nekünk, nőknek évezredek óta különleges a kapcsolatunk a Holddal, hiszen számos rituálé, szertartás és beavatás épült a Telihold energiája köré.

A ciklus analógiát tekintve a Telihold az ovuláció szakaszával áll párhuzamban, hisz a nő ekkor termékeny, s a hormonok szintje is ekkor éri el a csúcspontot. Lelki hatásokat tekintve ez a ragyogás időszaka, ilyenkor sokkal könnyebben kapcsolódunk, könnyebben áradunk kifelé.

Érdemes élőben csatlakozni a meditációhoz és végig velem maradni, ugyanis egy meglepetéssel is készülök a résztvevőknek! 😉

A meditációt vezeti: Egyed Brigi


Szeretettel üdvözöllek, engem Egyed Briginek hívnak, és nagyon örülök annak, hogy érdekel a Nő Ragyogása online meditáció!

Küldetésemnek érzem eljuttatni másokhoz a jóga tanait és eszközeit, hisz a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen változásokat képes létrehozni az egyén életében a nőiség megélése.

Az ingyenes meditáció során női körben, együtt kapcsolódunk össze a Telihold energiájával, mely emlékeztet bennünket a saját ragyogásunkra, a saját fényünkre.

Van kedved velem tartani?


Image
Amiért megéri csatlakozni ehhez a női meditációhoz:

Eszközök a nőiség megéléséhez


Olyan eszközöket kapsz, amelyeket a mindennapokban is tudsz alkalmazni, és az egész életed egy nagy gyakorlótérré válik.

Inspiráció és motiváció


A nőtársaiddal átélt közös tapasztalás inspirál majd arra, hogy a mindennapi életed részévé váljon az önmagaddal való mély kapcsolódás és az öngondoskodás.

Biztonságos, megtartó női kör


Az élő közvetítésen csak nők veszünk részt, így megtapasztalhatod a női kör erejét.

Hasznos tippek a folytatáshoz


A meditáció után sem maradsz egyedül, hiszen útravalóul adok néhány hasznos tippet, hogyan tudod tovább vinni a megtanultakat.


A meditáció felvételről is visszanézhető lesz!

Ha nem tudsz élőben velünk tartani, akkor is érdemes regisztrálni, mivel utólag megkapod emailben a felvételt.

Következő lépés: Jelentkezés a Nő Ragyogása ingyenes online meditációra


1. Töltsd ki a lenti mezőket
2. Kattints a gombra és foglald le a helyed az INGYENES online meditációra
3. Kész is vagy, emailben megkapod a linket és az infókat!2023 © Egyed Brigitta