Egyed Brigi


Sikeres jelentkezés


Köszönöm, hogy jelentkeztél az ingyenes meditációra! Emailben pár percen belül megkapsz minden lényeges infót - addig van itt pár dolog. 😉

3 lépés a folytatáshoz:

1. Írd fel magadnak a dátumot


Könnyű megfeledkezni a mindennapi pörgésben a dolgokról, ezért érdemes beállítani magadnak egy emlékeztetőt: március 7-én 19:00-kor kezdünk!

2. Csatlakozz a NŐ Vagyok! csoporthoz


Ha szeretnél egy inspiráló női közösség részese lenni, akkor várlak szeretettel a "NŐ Vagyok!" csoportban. Itt zajlik majd a Telihold meditáció élő közvetítése.

3. Nézd meg az email fiókodat


Időközben kaptál egy emailt, amelyben minden további részletet megtalálsz a közelgő online meditációval kapcsolatosan (linkek, javaslatok, stb).

Meghívó a "NŐ vagyok!" közösségbe


Image

A meditációnak a NŐ Vagyok privát Facebook csoport ad otthon, ezért ha még nem vagy tagja a több mint 10 ezer fős közösségnek, akkor szeretettel várlak. Itt sok izgalmas dolgot találsz nőiség témában is.

Csatlakozz a Facebook közösséghez

Szólj a barátnőknek is


Könnyen lehet, hogy a környezetedben élőknek - barátnőknek, családtagoknak, kolléganőknek - is izgalmas lehet a Telihold meditáció. Megköszönöm, ha átküldöd nekik ezt a linket és meghívod őket az ingyenes online eseményre:


Image

Találkozunk a meditáción!


Ne feledd, hogy érdemes élőben csatlakozni a meditációhoz és végig velem maradni, ugyanis egy meglepetéssel is készülök a résztvevőknek! 😉

Izgalmas lesz ez az esti program, emailben küldöm majd a további részleteket. Addig bátran szólj az ismerősöknek. Köszönöm! 🙏

Image

Brigi


2023 © Egyed Brigitta